25 Οκτ 2008

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ




Στο 28' το άπιαστο σουτ του Mauro Alfieri έγραψε το 1-1 και άνοιξε το δρόμο για την μεγάλη νίκη!!
~.~

Πολύ σημάντικη νίκη, για την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στη κατηγορία, πέτυχε η TWINS FC. Σε ένα κλειστό ματς, με δυνατές άμυνες κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επι του πολύ δυνατού Seqamai. Βγαίνοντας απο τα αποδυτήρια οι παίκτες αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις. Ετσι τα μικρόφωνα στήθηκαν μπροστά στο στόμα του προέδρου ο οποίος όπως πάντα, λατρεύει να κάνει δηλώσεις!
"Απρόσμενη νίκη παιδιά!! Δεν το περίμενα ούτε και εγώ δηλαδή...Ο κόουτς ήθελε να χτυπήσει το ματς αλλα εγώ τον έπεισα, λόγω και του τραυματισμού του Hakansson, να δώσει βάρος στο κύπελο. Ετσι το προγραμματισμένο 3-4-3 έγινε 4-3-3, με τους μέσους μας να έχουν το νου τους στην άμυνα και το γενικότερο πνεύμα της ομάδας να είναι προς το .."παίξτε χαλαρά"!
Ο στόχος ήταν να δεχτουμε τα λιγότερα δυνατόν γκολ και σε κάποια αντεπίθεση να προσπαθήσουμε να σημειώσουμε κάποιο τέρμα. Τελικά ο Seqamai μάλλον μας υποτίμησε και αυτό το πλήρωσε!! Τώρα πάμε για την πρόκριση στο κύπελο και νίκη στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Δεν θα απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις γιατί πρέπει να πάω εκδρομή με τα διδυμάκια μου...την άλλη Κυριακή παιδιά!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: