6 Οκτ 2008

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Από την ίδρυση έως και σήμερα.

Το πρώτο καταστατικό του συλλόγου εγκρίθηκε στις 21 Αυγούστου 2006, με απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (αριθμ. 900949).

Το πρώτο έμβλημα του TWINS (2006) ήταν τα δίδυμα κοριτσάκια και η μπάλα του ποδοσφαίρου. Πάνω από τα σύμβολα ήταν χαραγμένο το ΤWINS.

Τα ιδρυτικά μέλη ήταν: Gttwins (που ήταν και ο πρώτος πρόεδρος).


Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του TWINS 2006-2007 αποτελούνταν από:

1) Πρόεδρος: Gttwins,
2) α' αντιπρόεδρος: Gttwins,
3) β' αντιπρόεδρος: Gttwins,
4) γενικός γραμματέας: Gttwins,
5) Ειδικός Γραμματέας: gttwins,
6) ταμίας: Gttwins,
7) έφορος ποδοσφαίρου: Gttwins,
8) σύμβουλος: Gttwins.



Αμέσως μόλις συστάθηκε ο TWINS αποφασίστηκε να κατέβει η ομάδα σε αγώνες με τις υπόλοιπες ομάδες της VI.217. Η λαχτάρα όλων να δουν τη νέα ομάδα αγωνιζόμενη, οδήγησε πολύ κόσμο στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου (στις 26 Αυγούστου 2006), όπου και έχασε με 1-3 απο τον DOXARAMAS. Μία βδομάδα αργότερα όμως ο TWINS κέρδισε τον Bradforf HRM, με 4-0.

Tο 2006 ακούγεται και ο πρώτος Ύμνος τουΤWINS: "Είμαστε εμείς του Ωραιοκάστρου τα παιδιά τα παινεμένα, που παίζουμε τη μπάλα ξακουσμένα, έχουμε περίσσια χάρη, που δεν την έχει ομάς καμία άλλη. Το σύστημά μας είναι πάσα-πάσα, στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε την ...κάσα, να δούμε πόσα γκολ μας έχουν δώσει, και πόσα εμείς τους έχουμε φουσκώσει. Τα έχουμε όλα, όλα, όλα, σκάρες, παπούτσια, παντελόνια, μαύρη φανέλα κι επιγονατίδες, για να τρελαίνονται οι ...δεσποινίδες. Δεν φοβόμαστε κανέναν, Bradford ούτε DOXARAMAS, γιατί έχουμε πρόεδρο μας Gttwins τον μερακλή."

Στις 25 Αυγούστου 2006 εγκαινιάστηκε και το γήπεδο του Ωραιοκάστρου, η πρώτη έδρα της ομάδος.

Η πρώτη μεταγραφή με επαγγελματικό συμβόλαιο, αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο: υπογράφηκε από το Σύλλογο στις 29 Αυγούστου 2006. Σύμφωνα με αυτό, ο ποδοσφαιριστής Kasper Piuhola, ο οποίος είχε έρθει από το Σύλλογο Sepankylan Jymy της Φινλανδίας, και αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ-φορ, θα εισέπραττε εβδομαδιαίως 840€. Το συμβόλαιο υπογράφηκε από τον Gttwins, Πρόεδρο του TWINS.


Με το σύνολο που έχτισε ο TWINS, κατάφερε να χτυπήσει τις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις και να κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2007 (σαιζόν 16η), στη δεύτερη μόλις χρονιά από την ίδρυση του.Ο TWINS καθιερώθηκε σαν η μεγάλη ομάδα του Βορρά, με τους χιλιάδες φανατικούς οπαδούς. Η καλή πορεία συνεχίστηκε και την επόμενη πενταετία, με πολύ καλές επιτυχημένες χρονιές. Το αποκορύφωμα έρχεται στα μέσα του2008, σαιζόν 21η, όταν κατακτά το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του, στην V.49 κατηγορία και προβιβάζεται στην Δ' Εθνική Ελλάδος!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.